Fin och rekommenderad krog på Östermalm

Letar du efter en trivsam krog att besöka? Då måste vi rekommendera Kommendören på Stockholm Gröna Lund Tivoli KarusellÖstermalm. Denna restaurang, eller kanske man ska säga krog? finner ni i Stockholm - närmare bestämt Östermalm. Den har snart blivit en kvartersfavorit och även Svenska Dagbladet har lyft krogen, även fast de klagar lite på akustiken och tycker man kan sänka ljudet på restaurangen något. Den som är intresserad kan läsa recensionen här.

Det som är extra bra med denna restaurang är att man får riktigt bra mat utan att bli ruinerad. Exempelvis kan du få en "fredagslunch" för 75 kronor, äta brunch för 155 kronor och som ett middagsalternativ kan du betala 660 kronor för en "t-bone för två".

Planera din Stockholmsresa

Om du inte bor i Stockholm men ändå vill äta på restaurangen kan du gå till www.hotellstockholmcentral.se/ostermalm/ för att hitta bra hotell i närheten. Under vår och sommar är det verkligen en perfekt tid att åka till Stockholm så en bra idé kan vara att boka nu så du inte missar vårvädret. När du åker till Stockholm är det självklart bra att ha lite aktiviteter planerade för resan. Det bästa är att gå in och titta exempelvis här: http://www.alltomstockholm.se/klubbkonsert/article4123250.aos för att se vad som händer. Just nu i helgen kan du exempelvis gå på konsert på Debaser Medis och se Joel Alme framföra musik, välja att gå till Kulturhuset på Stadsteatern för att se hur mode blir konst eller uppleva streetstar dancefestival på Konserthuset. Utöver aktiviteter som dessa bör du självklart även göra de "klassiska" Stockholms-aktiviteterna: Gå på Grönalund och/eller Skansen, shoppa på Stureplan och Drottninggatan, ta en kaffe på Söder och sedan självklart äta gott på olika restauranger. Är du mer intresserad av att hitta fler bra restaurang- och krogalternativ så är det dock DN På Stan som är det bästa alternativet.