En stad med många restauranger och hotell

Göteborg är en underbar stad med massvis av hotell för de som är sugna på en vistelse. Men vilka är de bästa restaurangerna just nu?

 

Det finns nog ett stadshotell i varje stad i Sverige. Det kan ha varit mittpunkten för femtio år sedan, det kanske fortfarande är det. Hotell generellt kan ha väldigt bra utbud av mat, dryck och nöje. För att hitta rätt hotell i Göteborg är tipset att kolla in Hotellgoteborg.info.

 

Mysigaste restaurangerna i Göteborg

 

Göteborg är som många redan vet, västkustens pärla. Med milt kustklimat, långa somrar och goda förbindelser är det både lätt att komma hit och lätt att stanna en längre tid. Men vilka är egentligen de mysigaste restaurangerna i Göteborg enligt en artikel i Metro? Jo, bland annat är det Tha Barn med mat av svenska råvaror och mysig interiör som påminner om en renoverad lada The Barn hittar du på Kyrkogatan 11 i Göteborg.

 

Med på listan finns även SK Mat och Människor som har avsmakningsmenyer och 12 olika rätter gjorda av lokala råvaror. Andra restauranger värda ett besök i Götet är TOSO, La Cucina Italiana, Meet, Ristorante Bellora på Kungsportsavenyn 6, Pinchos, Le Pain Francais, Tranquilo och Tapasbaren på Mariagatan 17. Mer om detta här.

 

När göteborgarna själva får sätta betyg är restaurangen Thornströms kök populär, i GT går det att läsa om vad som står bakom succén där stjärnkocken Håkan Thörnström med hustru står som stolta ägare:

 

Modern skandinavisk och regional matlagning som utgår från säsongens råvaror – GT

 

Förutom en massa fina restauranger med mysig inredning och god mat finns det mer du kan göra i denna stad. Läs och få inspiration i denna artikel.